Armad Weegapparatuur & advies: Weegschalen

Voor winkels, ontvangst, expeditie, magazijn en productieafdelingen hebben wij een uitgebreid assortiment weegschalen: Stekker in het stopcontact en de weegschaal is klaar voor gebruik.

 

Weegschalen Precia Access

NIEUWE SERIE WEEGSCHALEN VOOR AANTREKKELIJKE PRIJZEN

Nieuw in ons assortiment is de Precia Access range. Deze kwalitatief goede en aantrekkelijk geprijsde weegschalen zijn verkrijgbaar voor zowel commerciŽle- als industriŽle toepassingen.

Commercieel wegen : M 110 A

Weegvermogen 15 kg / 5 g, 3.000 delen. Standaard geijkt.
Functies: tarreren, gewichtsaanduiding in gram of kilogram, valuta keuze.
Technische specificaties: LCD schermpjes met resp. 5 – 5 – 6 cijfers, hoogte cijfers resp. 13 – 13 – 18 mm, LED achtergrond verlichting. Voeding 220Vac
( +/ - 10%). Accu DC 6V / 4AH.

Industrieel wegen : C 13 AB

Weegvermogen 3 kg / 1 g en 15 kg / 5 g, 3.000 delen. Niet voor handels-doeleinden. Functies: tarreren, tellen.
Technische specificaties: LCD scherm met 6 cijfers, hoogte cijfers 26 mm, LED achtergrond verlichting. Voeding 220Vac (+ /- 10%). Accu DC6V / 4AH.

Industrieel wegen : C 931 AM

Weegvermogen 150 kg / 10 g, 15.000 delen. Niet voor handelsdoeleinden.
Functies: tarreren, tellen, controle weging, totaliseren.
Technische specificaties: LCD scherm met 6 cijfers, hoogte cijfers 26 mm, LED achtergrond verlichting. Voeding 220Vac (+ /- 10%). Accu DC6V / 4AH.

brochure PDF Brochure Precia Access

Precia Access weegschaal M110A
M 110 A weegschaal

Precia Access C13AB weegschaal
C 13 AB weegschaal

Precia Access C931AM weegschaal
C931 AM weegschaal

 

 

Weegschalen CR100 range

De PRECIA-MOLEN CR 100 serie plateau weegschalen bieden een flexibele oplossing voor de meeste weeg toepassingen.
De plateauweegschalen van de CR serie kunnen optioneel worden uitgebreid met een P100 printer.
Door de modulaire samenstelling en de eenvoudige bekabeling kunnen deze weegschalen op diverse manieren geïnstalleerd worden. De indicator kan op tafel, een werkbank, een kolom of tegen de muur  bevestigd worden. De CR 100 serie voldoet aan beschermingsklasse IP 54 zodat ze zelfs in een zwaar industriële omgeving toegepast kunnen worden.

brochure PDF Brochure CR100

cr100 weegschalen
CR100 weegschaal

Weegschalen CR100-S range

De CR 100-S range is geschikt voor vele toepassingen en komt tegemoet aan vele specifieke behoeften. De eenvoudige installatie en de gebruiksvriendelijkheid zijn een absoluut voordeel.
Vanwege het modulair ontwerp (de indicator is  door een kabel met het plateau verbonden), kan de indicator naar wens op een werkbank gemonteerd, tegen een muur bevestigd of op een kolom bevestigd aan het plateau (optie) gemonteerd worden. Door de beschermingsklasse IP65 is de CR 100-S uitermate geschikt voor industriële toepassing.
Door het robuuste ontwerp geschikt voor toepassing in zwaar industriële omstandigheden waar aan strikte hygiënische voorschriften voldaan moet worden.

brochure PDF Brochure CR100-S

cr100-s weegschalen
CR100-S weegschaal
   

Weegschalen CR200 range

Voor vele verschillende toepassingen is de Precia-Molen
CR 200 range een ergonomische oplossing in vrijwel iedere omgeving en voor iedere behoefte . Of het nu  eenvoudige of complexe weegfuncties betreft, het gebruik en de installatie zijn zeer eenvoudig.
De modulaire opbouw van de schaal, slechts een verbindingskabel tussen de indicator en het plateau, maakt installatie van de indicator op tafel, de werkbank, tegen de muur of op een kolom mogelijk. Vanwege de beschermingsklasse IP 54 is toepassing in zwaar industriële omgeving mogelijk.

brochure PDF Brochure CR200

cr200 weegschalen
CR200 weegschaal

Weegschalen CR200-S range

Voor vele verschillende toepassingen is de Precia-Molen CR 200-S range een ergonomische oplossing in vrijwel iedere omgeving en voor iedere behoefte. Of het nu eenvoudige of complexe weegfuncties betreft, het gebruik en de installatie zijn zeer eenvoudig.
De modulaire opbouw van de schaal, slechts een verbindingskabel tussen de indicator en het plateau, maakt installatie van de indicator op tafel, de werkbank, tegen de muur of op een kolom mogelijk.
Vanwege de beschermingsklasse IP 54 is toepassing in zwaar industriële omgeving mogelijk

brochure PDF Brochure CR200-S

cr200-s weegschalen
CR200-S weegschaal